GENEL Haber Girişi : 30 Ekim 2015 12:43

Remzi Aydın'dan 2B ve tapu müjdesi!

Remzi Aydın'dan 2B ve tapu müjdesi!
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Göktürklülerin merakla beklediği 2B planlarının yıl sonuna kadar biteceğini açıkladı. Aydın, “Zamanı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah vatandaşımız memnun olacaktır” diye konuştu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Göktürklülerin merakla beklediği 2B planlarının yıl sonuna kadar biteceğini açıkladı.

Başkan Aydın, yapılan planlara itirazların tek tek değerlendirildiğini uzun ve titiz bir çalışma yapılarak mümkün olan her konuda vatandaşı memnun etmeye çalışacaklarını söyledi. Başkan Aydın, planda bazı plan notlarının değiştirileceğini ve mağduriyete yol açıcı noktaların kaldırılması için İBB ile görüşüleceğini söyledi. Plan ile 18 md uygulamasının birlikte yapıldığını, bu şekilde sağlıklı ve kısa zamanda sonuç alınacağını belirten Başkan Aydın, “İki işi aynı zamanda yaparak zamanı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah vatandaşımız memnun olacaktır” diye konuştu.

Kemerburgaz 2. bölge 18.md uygulamasının da Koruma Kurulu’nda olduğunu belirten Başkan Aydın, “Arkadaşlarımız planı ve uygulamayı 2 nolu kurulda takip ediyorlar. Kurul uzmanları bölgeye gidip keşif yaptılar, herhangi bir sıkıntı yok. İnşallah bu ay konu kurulda görüşülecek ve yıl sonunda da Kemerburgazlı vatandaşımıza tapularını dağıtmayı planlıyoruz. Böylece Kemerburgaz’da bu sorunlar artık tarih olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.