GENEL Haber Girişi : 12 Şubat 2016 13:51

REMZİ AYDIN’DAN MÜTEAHHİTLERİN SORUNLARINA ÇÖZÜM

REMZİ AYDIN’DAN MÜTEAHHİTLERİN SORUNLARINA ÇÖZÜM
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İBB İmar Komsiyonuna sunduğu emsal teklifinin Kabul edilmesi Emüder ailesinde memnuniyet yarattı.

Eyüp Belediyesi İmar Müdürlüğü'nün grişimleri ile başlayan süreç Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın bizzat İBB İmar Komisyonu üyeleri ile görüşerek yasallaştırdığı teklif Eyüp’te faaliyet yürüten müteahhitler arasında memnuniyet yararattı.

Kısa adı EMÜDER olan Eyüp Müteaahitler Derneği yapılan imar değişikliğinin yaşanan sorunlara kısmen de olsa çözüm olmasından dolayı memnun olduklarını belirttiler.

EMÜDER yönetim kurulu ve üyeleri karardan duydukları memnuniyeti Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile paylaştı.

EMÜDER heyeti olarak yapılan ziyaret’te Emüder Başkanı Murat Babayiğit Remzi Aydın’a teşekkür plaketi sundu.

Başkan Aydın sorunları çözmek için burada olduklarını belirterek “ Eyüp’te imar çalışmalarını önemsediklerini var olan sıkıntıları çözmek için çalıştıklarını müteahhitlere de bu anlamda önemli işler düştüğünü ifade etti.

Başkan Aydın Emüder’in sosyal projeler içinde de yer almasını isteğini söyleyerek bu konuda belediye ve diğer kamu kuruluşları ile ortak projeler geliştirilmesinin Eyüp için hayırlı olacağını ifade etti.

Emüder Başkanı Murat Babayiğit’te başkan Aydın’a teşekkür ederek amaçlarının Eyüp’te kaliteli binalar yapmak olduğunu bu konuda belediyenin desteğini istedi.Yapılan plan notu değişikliğinin önemine vurgu yaptı.Aynı zamanda sosyal projeler içinde çalışmalar yürüttüklerini belirten Babayiğit Suriyeli çocukların eğitimi için kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile ortak proje yürürtüklerini belirtti.

Başkan Babayiğit müteahhit hizmeti veren firmaların bir çatı altında toplanması ile oluşan Emüder’in yeni kurulduğunu ve bir çok organ’ın kendi içinde çalışarak proje ürettiğini bu projelerin kısa sure sonra kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.

Emüder heyeti görüşme sonrası basın mensupları ile beraber kahvaltı yaparak basın mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.