GENEL Haber Girişi : 19 Haziran 2018 15:08

RUMELİ TÜRKLERİ'NDEN KINAMA

RUMELİ TÜRKLERİ'NDEN KINAMA
Rumeli Türkleri Vakfı Ak Parti Yalova 2.Sıra Milletvekili Adayı Meliha Akyol'un yaptığı açıklamayı kınayan bir açıklama yaptı.

KINAMA;
Ak Parti Yalova 2.Sıra Milletvekili Adayı Meliha Akyol yaptığı açıklama ile camiamızın gündemine düşmüştür, konu ile alakalı Rumeli Türkleri Vakfı olarak yazılı açıklama yapılarak kınanmıştır. Yapılan açıklamada;

Akparti Yalova 2.sıra Milletvekili Adayı Meliha Akyol’un biz RUMELİ BALKAN Coğrafyasından gelen göçmenler için söylediği küstahça veaşağılayıcı (Batı Trakyadan, Ordan burdan gelen ezik insanlar, kendisini ifade edemeyen insanlar) sözünü ŞİDDETLE KINIYORUZ bu söylem Çanakkale’de Anafartalar’da, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu gerçekleştirmiş kadrolarla ayrıca Siyaset’te, Bürokraside, İş hayatında dürüstlükleriyle, çalışkanlıklarıyla kendini ispat etmiş Rumeli Balkan İnsanını ziyadesiyle derinden üzmüş ve rencide etmiştir. Türkiye’nin Asli unsuru ve Çimentosu olan Rumeli ve Balkan Camiasından Derhal ÖZÜR dilemesini akabinde İSTİFA etmesini beklemekteyiz. Bu durumun daha önce benzer olaylarda olduğu gibi takipçisi olacağımızı ifade ederek Saygıdeğer hemşehrilerimize, Dernek Başkanlarımıza ve Rumeli Balkan Camiasına saygı ile arz ederiz.

Rumeli Türkleri Vakfı
Yönetim Kurulu
İstanbul / Yedikule

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.