GENEL Haber Girişi : 15 Kasım 2017 10:57

ŞAMİL BEDİR DE HAYVAN SEVER OLDU

ŞAMİL BEDİR DE HAYVAN SEVER OLDU
Geçtiğimiz günlerde Eyüp Belediye Meclisine verdiği sokak hayvanlarını toplatılması önergesi ile gündeme gelen Şamil Bedir yeni önergesi ile hayvan sever tutum sergiledi.

Eyüp Sultan Belediyesi'nin hayvan toplama yöntemi kamuoyunda çok eleştirldi. Meclisüyesi Şamil Bedir de sokak hayvanlarının toplatılması için önerge vermişti ve hayvanseverlerde ve partisinden çok büyük tepkiler almıştı. Bedir bu tepkiler karşısında Kemerburgaz Avcılar Derneği üyeliğinden istifa edeceğini yakın çevresine söylemiş ve kendini bir hayvan sever olarak adlandıran yeni önergesini bu ay meclise verdi. Bedir önergesinde: Kemerburgaz ve Göktüek Mahalleleri'nde başıboş köpek popilasyonu'nun artığı ve olası hastalıklara karşı aşılarının yapılmasını, ihtiyaçlarının giderilmesi ve rehabilite edilerek yaşam alanlarına bıakılmasını istedi.

Bedir partisinden ve bölge milletvekilerinden çok büyü kuyarı aldığı kamuoyunda konuşuluyor.

Bizde Haber Eyüp Ailesi olarak çok mutluyuz. Şamil Bedir gibi bir hayvan avcısının hayvensever olması bizi sevindirdi. Bunda azda olsa katkımız olduğunu düşünüyoruz. İnşallah Şamil Bedir takiye yapmıyordur. Geçekten hayvan sever olmuştur diye düşünüyoruz. Güzel bir söz ile konuyu kapatalım. " Biz insanların günahlarını görürüz ama tövbeleri göremeyiz". Umarım Şamil Bedir'de bunca zaman yapmış olduğu hayvan avından tövbe edip günahlarından kurtulmak için dua ediyordu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.