KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 30 Mayıs 2014 10:25

Şeker Hayat'a Sheraton Şeflerinden Aşçılık Dersleri

Şeker Hayat'a Sheraton Şeflerinden Aşçılık Dersleri
Eyüp Belediyesi'nin en çok ilgi gören sosyal projelerinden Şeker Hayat Atölyesi'ne devam eden öğrenciler, Sheraton Hotel aşçılarından ders alıyor.
Şeker Hayat'ın, Üniversite Öğrenciler Gönüllülük Programı kapsamında, İstanbul Aydın Üniversitesi'nin işbirliği ile düzenlediği çalışmada, Üniversiteden gelen gönüllülerimiz, Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri; Emel Uçar, Sümeyye Tunçel, Büşra Güzel'in katkılarıyla aşçılık dersleri verildi.

Sheraton Otel'den, üniversitenin eğitim uzmanı Sinan Karalı ile birlikte gelen şefler Mehmet Yaman ve Burcu Aygen, Şeker Hayat Atölyesi'nde devam eden Down Sendromlu ve mental gençlere tuzlu kurabiye, browni, kavunlu milkshake yapmayı öğrettiler.

Öğrenciler büyük keyifle yaptıkları yiyecekleri daha sonra yiyerek ve ikram ederek eğlenceli saatler yaşadılar. Türkiye'nin en başarılı şeflerinden Mehmet Yaman ve Burcu Aygen, bir sonraki programı Sheraton Hotel'de yapma sözü vererek öğrencilere veda ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.