GENEL Haber Girişi : 19 Şubat 2019 14:16

SEMA BALCI'DAN AÇIKLAMA

SEMA BALCI'DAN AÇIKLAMA
CHP Eyüpsultan İlçesi Eğitim Sekreteri Sema Balcı açıklama yaptı

Sema Balcı açıklamasında:

19 şubat 2019 Salı günü Eyüpsultan ilçemizin yerel gazetesi 32. Gün Haberin şahsımın da adını geçirerek CHP Eyüp sultan’da "Kılıç Kalkan Savaşı" manşetli haberi üzerine açıklamada bulunma ihtiyacı gördüm.

Her zaman Cumhuriyet Halk Partisi İlkelerini ve devrimlerini korumak ile birlikte şahsımın ilçemizde bulunan görevini sokakta,meydan da,parti içi ve parti dışında hep yerine getirdim.

Yapılan tüm istişare toplantılarında şahsımın bu süreçte partimizi yarı yolda bırakmak adlı girişimi olmamış aksine kesinlikle istifanın çözüm olmadığını savunduğum arkadaşlar arasında net bilinmektedir.

Aday açıklandıktan itibaren haftanın yedi günü çalışan bir kadın olarak işimden ve zamanımda ödün vererek gerek saha çalışmalarında gerek parti içerisinde aldığım eğitim sekreterliği görevinde sandık güvenliği eğitimlerime devam etmişimdir. 

Aday açıklandıktan sonra çalışma yapmadığım ve ilçe yönetimini düşürmek isteğim asılsızdır.

Sema Balcı 

İlçe Egitim Sekreteri

Etiketler : sema balcı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.