KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 19 Kasım 2014 11:19

Şemsiyeleri hazırlayın

Şemsiyeleri hazırlayın
Sıcaklıklar bu hafta yurt genelinde ortalama 10 derece düşecek.
Bugün akşam Trakya'dan yurdu etkisi altına alması beklenen yağışlı sistem, Marmara ve Ege'de de etkili olacak. Sıcaklıklar bu hafta yurt genelinde ortalama 10 derece düşecek. Yarın akşam saatlerinden itibaren Trakya'dan yurdu etkisi altına almaya başlayacak yağışlı sistem nedeniyle hava sıcaklıkları düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğünün tahminlerine göre, yarın Trakya, Marmara'nın batısı ve kıyı Ege'de görülecek yağışlı hava, perşembe günü Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'in batı kesimlerinde etkili olacak. 

HAVA 12 DERECE SOĞUYACAK
Yağışlar, cuma ve hafta sonu, Marmara'nın batısı ile kıyı Ege dışında ülke genelini etkileyecek. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, yarın Trakya ve çevresinde, perşembe günü Marmara'nın doğusu, kıyı Ege ve batı Akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Yağışların yüksek yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Yağışlı havanın etkisiyle sıcaklıklar cumartesi yurt genelinde 8 - 12 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.