EKONOMİ Haber Girişi : 21 Şubat 2012 16:51

Siirt?liler Başkanını Seçti

Siirt?liler Başkanını Seçti
Siirt Doluharman Köyü (Fiskin) Derneği olağan genel kurulu yapıldı. Başkanlığa Eyüplü işadamı Necdet Ekinci yenideden seçildi.
Siirt Doluharman Köyü (Fiskin) Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkınma Derneği olağan genel kurulu yapıldı. Başkanlığa Eyüplü işadamı Necdet Ekinci yeniden seçildi. Ekinci aynı zamanda Eyüp Sporda da yönetim kurulu üyeliği görevini de sürdürüyor. 

Kongre sonrası açıklama yapan Ekinci ?Derneğimiz yedi yıl önce rahmetli babam Sabri Ekinci tarafından kuruldu. İstanbul?da yaşayan beşbin köylümüz var. Derneğe üye olan köylülerimizin sayısı binyediyüzdür. Hemşerilerimiz Küçükköy, Sultangazi ve Eyüp de ikamet ediyor. Köyümüz de beş aşiret var. Ben bu beş aşiretin ortak adayı olarak başkanlık görevini sürdürmekteyim. Amacımız derneğimizi büyütmektir. Bu konuda hemşerilerim ellerinden geleni derneğimiz için yapmaktadır. İmkânları doğrultusunda derneğimize katkı sağlamaktadırlar. Dernek merkezimiz bize aittir. Küçükköyde bulunuyor. Dörtyüz metrekare büyüklüğündedir. Sosyal eğitim ve sosyal çalışmalara uygun olarak dizayn edilmiştir. Amacımız işadamlarımız ve esnafımızla beraber ilimize köyümüze yatırım yapmaktır. Öğrencilerimize burs vermektir. Ekonomik durumu kötü olan hemşerilerimizle ekonomik dayanışma içerisindeyiz.  Bu amaç gayesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Metropol bir şehir olan İstanbul?da hemşerilerimiz arasında sosyal dayanışmayı geliştirerek gelenek ve göreneklerimizi korumaya çalışıyoruz. Kuşaklar arası köprü kuruyoruz? dedi.

Yönetim Kurulu Asil

Necdet Ekinci        Başkan 
Hakim Ekin           Başkan Yardımcısı
Selahattin Demir   Muhasip
Tekin Karataş       Yönetim Kurulu Üyesi
Mehmet Karataş  Yönetim Kurulu Üyesi
Nazım Çınar          Yönetim Kurulu Üyesi
Hayrettin Çınar    Yönetim Kurulu Üyesi
Suat Ekinci           Yönetim Kurulu Üyesi
Nihat Yıldız           Yönetim Kurulu Üyesi
Hadi Karanfil      Yönetim Kurulu Üyesi