SPOR Haber Girişi : 02 Ocak 2012 18:17

Spor Güvenliği Kurulu Toplantısı Yapıldı

Spor Güvenliği Kurulu Toplantısı Yapıldı
Eyüp İlçe Spor Güvenliği Kurulu toplantısı İlçe Kaymakamı Osman Kaymak Başkanlığında Toplandı
Eyüp İlçe Spor Güvenliği Kurulu toplantısı İlçe Kaymakamı Osman Kaymak Başkanlığında Toplandı
Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun?un ele alındığı toplantı, Kaymakamlık Salonu`nda gerçekleştirildi.

Toplantıda,Eyüp Sporun 2011/2012 sezonundaki maçlardaki önlemler ve Eyüp Spor Kulübü ile ilgili olarak 20 tane  stat güvenlik kameralarının faal hale getirilmesi, kötü tezahürat, yanıcı ve patlayıcı maddeler, spor alanlarına girişte üst araması ve kolluk kuvvetlerinin çalışmaları, özel güvenlik görevlilerinin çalışması, taraftar temsilcilerinin maç günü öncesi yapacağı toplantılar, spor ahlakına aykırı pankartlar, men takibi alanların sıkı talip edilmesi ve alkollü taraftarların stada girmesinin engellenmesi, müsabakadan 2 saat önce gerekli tedbirlerin müsabaka güvenlik amiri tarafından alınması, stat da en az 1 polis kamerasının tespitler yapması, stat giriş kapılarının müsabakadan en az 1 saat önce açılması, zabıta tedbirlerinin Eyüp Belediyesi tarafından yerine getirilmesi, ev sahibi ve misafir oto park yerlerinin belirlenmesi ve ayrılması, futbolcu ve hakem giriş çıkış körüklerinin güvenli malzemeden kaplanması,  gibi konular ele alındı ve karara bağlandı.

Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak Başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Dursun Küçükyılmaz , İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim Bayrak, Eyüp Belediye Spor Kulüp Başkanı Şevket Sever, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu hekim Dr. Metin Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Remzi Aydın, Eyüp Bld. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Md. Zati İşbilen, Alibeyköy Spor Kulübü Yöneticisi Halil Feyyazoğlu, Göktürk Spor Kulübü Yöneticisi Adem Koçyiğit, Eyüp Spor Kulübü Müdürü Tevfik Özüdüz, Eyüp Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Osman Zeki Gür katıldı.