GENEL Haber Girişi : 15 Temmuz 2021 16:34

SÜTÇÜ YUSUF ÇİFTLİĞİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR

SÜTÇÜ YUSUF ÇİFTLİĞİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
Kemerburgaz girişinde doğal hayat içerisinde kurulan Sütçü Yusuf Çiftliği modern kurban satış ve kesim tesisi hijyen ve korona virüs tedbirlerini alarak Kurban Bayramı’nda vatandaşların hizmetinde olacak.

 

Eyüpsultan Kemerburgaz'da müşterilerine hizmet veren Sütçü Yusuf Çiftliği pandemi koşullarını göz önünde bulundurarak 50 bin metrekarelik alanda modern ve hijyenik kurban kesim ve satış tesisi Kurban Bayramı'na hazır.

 

 

Hayata geçirilen tesiste kesimhanede günde bin büyükbaş ve küçükbaş kurban kesimi yapılabilecek.

 

 

Veteriner hekimler denetiminde kurbanlıkların sergilendiği kurban satış ve kesim hizmet alanı'nda 7 büyükbaş ve 1 küçükbaş hayvan kesimhanesi mevcut. Kesimhaneler günde  bin kurban kesim kapasitesiyle hizmet verecek.

 

 

Sütçü Yusuf Çiftliği'nde kurban satış ve kesim hizmeti verilen alanda; otopark, tuvaletler, mescit, duş, kafeterya, soğuk hava deposu, çocuk oyun alanı, kafeterya, et ve süt ürünleri satan market bulunmaktadır.

 

 

"Modern kurban satış ve kesim yeri”

Sütçü Yusuf Çiftliği ortaklarından Faruk Aygün yaptığı açıklamada "Kurban Bayramı yaklaşıyor. Eyüpsultan’da insan sağlığı ve çevre sağlığı açısından çok modern bir tesis kurduk. Doğa ile iç içe bir tesisimiz var. Sadece Kurban Bayramı’nda hizmet vermiyoruz. Yılın her günü burada marketimizde süt ve et ürünlerini alabilirsiniz. Modern kesimhanemizde adaklık satışımızın yanında küçükbaş ve büyükbaş satışı ve kesimi de yapıyoruz.

 

 

Kurban Bayramı’nda tesisimizde rahat ve konforlu bir şekilde kurbanlıklarımız kesilecek. Bu esnada vatandaşlarımız kafeteryamızda rahatça çaylarını içebilecekler. 

 

 

Sütçü Yusuf Çiftliği’nde vatandaşlarımıza modern kurban satış ve kesim imkânı sunuyoruz. Tesisimizde kurbanlıklarımız, İslami kurallara uygun olarak kısa bir sürede kesilecek ve hızlıca paketlenerek sahiplerine teslim edilecek. Eyüpsultana böyle güzel ve modern bir tesis kazandırdığımız için mutluyuz. Bu vesileyle vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını kutlar, herkese sağlık, esenlikler dilerim.