MAGAZİN Haber Girişi : 04 Ekim 2013 23:11

Tarihi Sultan Sarayı Fırın ve Pastanesi Açıldı

Tarihi Sultan Sarayı Fırın ve Pastanesi Açıldı
Eyüp Fahri Korutürk Caddesi'nin en eski ve tarihi fırınlarından Sultan Sarayı, tadilat yapılarak yepyeni görünümüyle bugün açıldı.
Açılışa Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ,Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ,Eyüp Emniyet Müdürü Kenan Süzgün, eski milletvekili Mustafa Baş,Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Semih Dikyol ,Deniz Köken,Şafak Spor Başkanı Hamit Karaali ,Ahmet Malatyalı, Kenan Demircioğlu Eyüp Spor Altyapı Sorumlusu Uğur Şen ,eski kaptanlar Hüseyin Pürde, Bekir Kabataş,Eyüp Spor Camiasının seçkin isimleri ,Eyüp Amatör Spor Kulüp Temsilcileri ,Eyüp Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve Eyüplüler katıldı.



Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Sultan Sarayı'nın tadilatını yaparak yepyeni bir hale getiren tanınmış Eyüp esnaflarından Fatih Kulaksız'ı tebrik ederek, "Tarihi Sultan Sarayı fırınının tüm Eyüplülere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


Tarihi Sultan Sarayı Fırın ve Pastanesi sahiplerinden Fatih kulaksız açılışta yaptığı açıklamada "Fırın ve pastahane işleri ata mesleğimiz. Babam Sultan Kulaksızdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşıma gayreti içindeyiz. Eyüp'e yakışan bir tesisi açtığımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile alışveriş yapacağı bir tesisi kurduk. Kamera sistemiz ile her an müşterilerimiz imalatımızı izleyebilecekler" dedi.

Tarihi Sultan Sarayı Fırın ve Pastanesi'nin ortaklarından Yakup Kulaksız da yaptığı açıklamada "Eyüp Sultanımıza böyle bir tesisi kazandırdığımız için iş ortağım Fatih Kulaksız ile beraber çok mutluyuz. Açtığımız tesis üretim alanını müşterilerimizin görmesini sağlıyor. Hijyen sağlıklı bir üretim tesisi kurduk.Amacımızım bu konuda kaliteyi artırmak ve sağlıklı ürünler sunmak.17 kardeşimize iş olanağı sağladık.açılışımızı yapan Eyüp Belediye Başkanımız İsmail kavuncu başta olmak üzere açılışımıza katılan tüm herkese teşekkür ederim" dedi


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.