GÜNDEM Haber Girişi : 12 Aralık 2016 13:37

TERÖR ALİBEYKÖY’DE PROTESTO EDİLDİ

TERÖR ALİBEYKÖY’DE PROTESTO EDİLDİ
Alibeyköy'de Araphan Spor Kulübü’nün öncülüğü'nde Beşiktaş’da yaşanan terör saldırısına tepki amacı ile protesto yürüyüşü düzenlendi.

Alibeyköy Meydanı’nda toplanan vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde Alibeyköy Polis Merkezine yürüdü.

Alibeyköy Meydanı’nda toplanan  vatandaşlar da terör saldırısına tepki amacıyla "Tekbir eşliğinde Şehitler ölmez vatan bölünmez, kahrolsun PKK" sloganlarıyla yürüdü.

Protesto yürüyüşü Alibeyköy Polis Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu.

Araphan Spor Kulübü Başkanı Ferdi Turan yaptığı açıklamada “Ülkemizin düşmanı çok. Bizden beklentisi olan birçok ülke var. Bunu bilen dış güçler ülkemize karşı ciddi bir düşmanca tavır içerisine girmişlerdir. Ama milletimizin sağduyusu, birlik ve beraberlik içerisinde oluşu inşallah bu oyunları bozacaktır. Bizlerde yaşanan terör olaylarınının son bulması ve devletimize, polisimize sahip çıktığımızı göstermek amacı ile bu gün protesto yürüyüşü gerçekleştirdik.Bu duyarlığı gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.