SPOR Haber Girişi : 14 Şubat 2016 11:50

TOPÇULAR SPOR ŞAMPİYON OLDU

TOPÇULAR SPOR ŞAMPİYON OLDU
Topçular Spor Kulübü bu sezon Eyüp’te tek şampiyon spor kulübü olarak Sal Ligine çıktı.

34 Yılllık kulüp tarihinde ilk defa Süper Amatör Lige yükselen Topçular Spor Kulübü’nün bu başarısını Kulüp başkanı ve takım kaptanı Fatih Kulaksız’ın önemli etkisi oldu.

Başkan Kulaksız yaptığı açıklamada “Başkanlığını ve takım kaptanlığını yaptığım Topçular Spor Kulübümüz bugün kazandığı galibiyetin ardından şampiyon olarak bir üst lige yükselme başarısı gösterdi.Bu başarıda emeği geçen yönetim kurulumuz, teknik sorumlumuz ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Ayrıca bize destek vermek için tüm maçlarımıza gelen tüm taraftarlarımıza ve sevenlerimize camiam adına teşekkür ediyorum.Topçular Spor'umuz 2. Amatör ligden 1. Amatör lige, 1. Amatör ligden'de süper amatör lige yükselirken başkanlık görevimin yanında futbolcu olarakta hizmet etmiş olmam nedeni ile Türkiye liglerinde bir ilk'i gerçekleştirken sıra dışı bir hikayeye'de imza atmış oldum. Kazandığımız bu önemli şampiyonluğun ardından faal futbolculuk kariyerime gururla nokta koydum. Bugünden itibaren kulübüme sadece Başkan olarak hizmet etmeye devam edeceğim.” Dedi.

Haber Eyüp Ailesi olarak ilçemizin bu sezon gruru olan Toğçular Spor camisını tebrik ediyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.