ASAYİŞ Haber Girişi : 25 Eylül 2023 10:42

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN İKİ KİŞİ YAKALANDI

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN İKİ KİŞİ YAKALANDI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Kağıthane ve Eyüpsultan'da yapılan operasyonda “Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan yakalanan 2 şahıs adli makamlara sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 19 Eylül 2023 tarihinde Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesinde bulunan bir ikamet adresinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlendi. Yapılan çalışmalar üzerine düzenlenen operasyon neticesinde P.N. isimli şüpheli şahıs yakalandı.

 

Daha sonra şüpheli şahsın uyuşturucu maddeyi Eyüpsultan ilçesi Emniyettepe Mahallesinde bulunan bir ikamet adresinden temin ettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından aynı tarihte düzenlenen operasyon sonucunda R.A. isimli şüpheli şahıs da yakalandı. Adreslerde yapılan aralamalarda ise 440 gram metamfetamin, 246 gram kubar, 497 adet extacy hap, 4 gram extacy hap kırıntısı, 10 gram marihuana, 2 adet hassas terazi, 10 bin 50 TL para ele geçirildi.



Polis ekipleri tarafından yakalanan P.N. ve R.A. isimli şahıslar "Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan adliyeye sevk edildi.