GENEL Haber Girişi : 28 Temmuz 2011 14:00

Vali Mutlu`dan Yerel Medyaya Destek

Vali Mutlu`dan Yerel Medyaya Destek
İstanbul Valiliği’nden Yerel Basına Haber Ajansı Desteği.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul’da görev yapan yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Tophane Fasuli’de düzenlenen kahvaltılı toplantıya “İstanbulajansi.com” ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 30 basın mensubunun katıldığı toplantıda yerel basının sorunları ve İstanbul Valiliği’nin çalışmaları ele alındı.
Vali Mutlu, toplantıda yaptığı konuşmada, çağımızın enformasyon çağı olduğuna dikkat çekerek, iletişimin günümüzdeki önemine vurgu yaptı.
Bunun için de birlikte çok çalışmak gerektiğinin altını çizen Vali Mutlu,  “Kısa bir süre önce hizmete giren haber portalımız istanbulajansi.com size haber akışı konusunda destek olacaktır. Hem kamu hem de İstanbul’a dair birçok habere bu site sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz” dedi.
Sitenin yerel medya için önemli bir haber kaynağı olduğunun altını çizen Vali Mutlu, bir anlamda sitenin yerel medyaya da muhabir desteği sağladığını söyledi.
Toplantıda söz alan yerel basın mensupları ise yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek ulaşım, otopark, basın kartı gibi sorunlarının çözülmesini ve Basın İlan Kurumu’ndan yerel medyaya da ilan verilmesini talep ettiler.
Toplantıda ayrıca, 24 Temmuz’da İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği tarafından haber ve fotoğrafçılık yarışmasının düzenleneceği ve 29 Temmuz’daki ödüllerin Vali Mutlu tarafından verileceğinin duyurusu yapıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.