EKONOMİ Haber Girişi : 04 Kasım 2011 14:13

Van`a Yardım

Van`a Yardım
Mavi Haliç Genç İşadamları Derneğince Kurban Bayramı öncesi toplanan bir kamyon dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine gönderildi.
23 Ekim Pazar günü saat 13.41`de meydana gelen ve 534 kişinin hayatını kaybettiği 1352 kişinin de yaralandığı deprem sonrasında Van ve ilçelerine Eyüp?ten yardımlar gitmeye devam ediyor. 
Son olarak Mavi Haliç İş Adamlar Derneği Van da yaşanan depreme yardım kampanyası düzenledi.
Yardım kampanyasında toplanan bir kamyon dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine gönderildi Mavi Haliç İş Adamlar Derneği bünyesinde organize edilen yardım kampanyasına derneğe üye işadamları büyük destek verdi. Toplanan yardımlar kurban bayramı öncesi Van?a ulaştırıldı. 
Yardım paketlerinin içinde battaniye, yatak, yorgan, çocuk, bayan ve erkek elbiseleri, ayakkabı, halı, kilim, bakliyat ve soba gönderdiklerini ifadelendiren dernek başkan yardımcısı Halit Atmaca ?Yaşanan bu acı olaya karşı duyarsız kalmamamız söz konusu olamaz. Bu gün Van da olan deprem ülkemizin her tarafında olabilirdi. Biz Mavi Haliç İş Adamlar Derneği olarak bu tür yardım kampanyaları ile yaşanan acıları azaltmaya çalışıyoruz. Bu bizim insanlık görevimizidir. Ülkemiz?in her tarafı bizim için aynıdır. Allah kimseye bu tür acılar vermesin. Bu depremde şunu gördüm. Ülke olarak Van da yaşanan bu depremin acılarını hep beraber sarmak için ortak çaba gösterdik. Bu felaket milletimizin yardımseverliğindeki duyarlılığı, kardeşlik bağlarını pekiştirmiştir. Bu beni çok sevindirdi.?dedi.