SİYASET Haber Girişi : 22 Mart 2023 10:43

YAKUP PALA  AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ.

YAKUP PALA  AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ.
Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yakup Pala ilçe başkanları ile görüştü. Giresun Spor gecesine katılarak hemşerileri ile buluştu.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yakup Pala, AK Parti 2. bölge ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. İlçe başkanları ile görüşen Pala çalışmaları hakkında ilçe başkanlarına bilgi verdi.

 

 

İlçe başkanlıkları ziyaretleri sonrası açıklama yapan AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yakup Pala Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı diledi ve Ramazan Ayının ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti,

 

 

‘’Her şeyden önce milletimizin başı sağ olsun. Yüreğimiz kan ağlıyor. Deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. 11 Ayın sultanı olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

 

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Ramazan Ayında tüm imkanlarımızı deprem felaketinin yaralarını sarmalıyız. Bu felaketi yaşayan vatandaşlarımıza yardım elini uzatmalıyız. Rabbim bir daha bu felaketleri göstermemesi için dualar etmeliyiz.

 

 

En kısa sürede bu günleri de atlatacağız.  Bu vesile ile Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.