KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 30 Nisan 2015 12:41

Yaygın Eğitim doğa yürüyüşünde

Yaygın Eğitim doğa yürüyüşünde
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın sağlıklı bireyler ve sağlıklı nesiller amacıyla hayata geçirdiği projeler arasında yer alan "Sağlık İçin Haydi Doğaya" etkinliği devam ediyor. Son olarak Yaygın Eğitim birimi sağlık için yürüdü.
Eyüp Belediyesi Yaygın Eğitim Koordinatörlüğü' nün (EYEP) düzenlediği geleneksel doğa yürüyüşünün ikincisi gerçekleştirildi. Her ayın ilk Cumartesi günü Belgrad ormanları Kemerburgaz Kurt Kemeri mevkiinde organize edilen Geleneksel Doğa Yürüyüşünün dışında belediye birimlerinin organize ettiği yürüyüşler de yapılıyor. Eyüp'te donanımlı ve nitelikli nesiller yetiştirmek için faaliyet gösteren Yaygın Eğitim personellerinin yaptığı yürüyüşte Nişanca, Düğmeciler, Kemerburgaz ve Alibeyköy mahallerindeki eğitmenler, rehberler, On Yirmi Bilgi Evleri, gençlik merkezleri, danışma ve evde değerler eğitim birimi katıldı. Sıcak ve samimi bir ortam sunan, kurum içi iletişim ve ilişkilerde daha sağlıklı bir ortam hazırlayan bu tür etkinliklerin baharın gelmesiyle daha sık olarak yapılacağı belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.