GÜNDEM Haber Girişi : 25 Ağustos 2017 17:56

YENİ EMNİYET KÜLLİYESİ EYÜP HASDAL’DA YAPILACAK

YENİ EMNİYET KÜLLİYESİ EYÜP HASDAL’DA YAPILACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına Motosiklet Teslim Töreni'nde konuştu:

HASDAL'A EMNİYET KÜLLİYESİ

Bu arada inşallah Hasdal'da yeni Emniyet Külliyemizi inşaa edeceğiz. Burası gerek büyüklüğü gerek ihtiyaca cevap verme noktasında güzel bir Külliye'ye İstanbul kavuşmuş olacak.

Buradan tüm halkıma sesleniyorum: 10 günlük Bayram sürecini yaşayacağız. Tabii ki sizler yollarda eğer yolların kuralını bir kenara koyar da duygusallıkla hareket eder ve hız yaparsanız hem ailenizi hem bizi üzersiniz. İstiyoruz trafik kazaları haberlerini duymak istemiyoruz. Bu bayram inşallah yas olmasın istiyoruz. Onun için hız kurallarına dikkat etmemizde, uykulu araç kullanmamayı tavsiye ediyoruz.

Ayrıca şimdiden Malazgirt'te 1071'in yıldönümünde Sultan Alparslan'ı ordusuyla birlikte yad edeceğiz. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyor ve şimdiden Kurban Bayramınız mübarek olsun diyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.