GENEL Haber Girişi : 05 Temmuz 2021 22:05

YEŞİLVADİ CAFE KAHVALTI AÇILDI

YEŞİLVADİ CAFE KAHVALTI AÇILDI
Yeşilvadi Cafe Kahvaltı Kemerburgaz Kent Ormanı’nda açıldı.

Ali Öztürk’ün işletmeciliğini yaptığı Yeşilvadi Cafe Kahvaltı müşterilerine doğa ile iç içe yeşillikler içerisinde serpme kahvaltı sunuyor.

 

 

Kahvaltı dışında gün boyu sıcak ve soğuk içecekler ile yemek servisi de yapan Yeşilvadi Cafe Kahvaltı Kemerburgaz Kent Ormanı’nın gözde mekânı oldu.

 

 

Açıldığı günden bu yana önemli misafirler ağırlayan Yeşilvadi Cafe Kahvaltı Kemerburgaz Kent Ormanı’nda buluşma noktası haline geldi.

 

 

Yeşilvadi Cafe Kahvaltı’nın işletmeciliğini yapan Ali Öztürk yeme içme sektöründe önemli markalarda üst düzey yöneliklik yapmış ve kazandığı deneyimler ile Yeşilvadi Cafe Kahvaltı’da müşterilerini ağırlıyor.

 

 

Hafta’nın yedi günü sabah kahvaltı ile başlayan servis Türk kahvesi, çay, limonata ve soğuk içecekler, bol çeşitli dondurma ve tatlılar ile güne devam ediyor.

 

 

Yeşilvadi Cafe Kahvaltı’nın şeflerinin sevgisini katarak hazırladıkları lezzetler, yemek yemeyi bir ihtiyaçtan ziyade özel bir keyfe dönüştürüyor.

 

 

Öğlen ve akşam yemeklerinde de müşterilerine hizmet veren Yeşilvadi Cafe Kahvaltı özellikle kendine has lezzetleri ile müşterilerini ağırlıyor.

 

 

Özel olarak dizayn edilen mekânda doğa ile iç içe ailenizle güzel vakit geçirmek ve değişik lezzetleri tatmanız Yeşilvadi Cafe Kahvaltı’da mümkün.

 

 

Kent ormanı içine paket servisi de yapan Yeşilvadi Cafe Kahvaltı sizlerin yeme, içme ve içecek ihtiyaçlarını da karşılıyor. 

 

 

Yeşilvadi Cafe Kahvaltı paket servisi ile siz müşterilerine Mağlova Kemerine karşı kahvenizi yudumlama  yada gölün kenarında çayınızı içme olanağı veriyor.

 

 

Yeşilvadi Cafe Kahvaltı’ya sosyal medya hesaplarından, Whatsapp yada telefonla ulaşabilirsiniz.

 

 

Tel: 05326703850

Whatsapp: 05326703850