GÜNDEM Haber Girişi : 20 Nisan 2015 16:26

YÜCEPUR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

YÜCEPUR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Mehmet Yücepur'un oğlu Barış Yücepur'un düğün töreni izdihama dönüştü.
İlçemizin tanınmış ailelerinden, Barış Ardiyecilik'in sahibi, Eyüp sivil toplum ve siyasetinin sevilen ismi Mehmet Yücepur'un oğlu görkemli bir düğün ile dünya evine girdi

Cumartesi akşamı Beyaz Gül Düğün Sarayında yapılan tören Eyüplüleri buluşturdu.

Beyaz Gül Düğün Sarayında yapılan düğünde konukları salon girişinde karşılayan Mehmet Yücepur ve ailesi'nin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın MHP ilçe başkanı Halil Feyizoğlu, Saadet partisi ilçe başkanı İlker Çiftçi, CHP meclis üyesi Zafer Döner, Tüm Balkan Stratejik Araştırma Derneği adına Selmanı Fahrisi Çağlar, Tüm Balkanlılar Derneğinden Mehmet Selemat, Gostivar Derneğinden Cengiz Çup, Rizeliler Dernek Başkanı Mehmet yazıcı, Eyüp Spor Taraftarlar Derneği yönetiminden Suat Aras, Sivas Nasırlılar Derneği Başkanı Şeref Yıldırım, Silahtarağa Mahalle Muhtarı Şevki Aslan, Nişanca Mahalle Muhtarı Ramazan Güven, Fazıl Genel, Suat Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın düğün töreninde yaptığı konuşmada yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi Aydın" Mehmet Yücepur ile ilk okul sıralarından başlayan arkadaşlığım var. Aynı mahallede büyüdük. Aynı sıraları paylaştık. Bu mutlu gününde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duydum" dedi

Mehmet Yücepur : Düğün davetine iştirak eden, çiçek yollayan, arayan tüm Eyüplülere ve Sivas Nasır köylülerine çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Yücepur ailesini düğün boyunca kendilerini yalnız bırakmayan hemşehrileri ve dostlarıyla gönüllerince eğlendi. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çifte bizler de Haber Eyüp Ailesi olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.