GÜNDEM Haber Girişi : 17 Eylül 2011 12:23

Zabıta 185 Yaşında

Zabıta 185 Yaşında
Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle yemekte buluştu. rn
Zabıta Teşkilatı’nın 185. yılını kutlama etkinlikleri tüm yurtta sürüyor. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle yemekte buluştu.  

Eyüp Belediyesi MESA Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe AK Parti İstanbul İkinci Bölge Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ve Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcıları katıldı.  

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Kavuncu, “Zabıta Teşkilatımız Belediyemizin çok köklü kuruluşlarındandır. Hele ki Eyüp Sultan’da bu görevi yapmanın yükü çok ağırdır.  Zabıta teşkilatı belediyelerin aynası ve vitrinidir. Şehrimiz için gece gündüz çalışan ve emek sarf eden zabıta personelimize en içten dileklerimle şükranlarımı sunuyorum" dedi. Başkan Kavuncu,   konuşmasının ardından Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Akyıldız’a teşekkür ederken bayan zabıta memurlarına çiçek takdim etti.

Öte yandan Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle Taksim’deki Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Eyüp Zabıta ekipleri ayrıca ilçedeki işyerlerini ve sokakları dolaşarak vatandaşlara çiçek dağıttı.