GENEL Haber Girişi : 31 Aralık 2017 11:25

ZAFER DÖNER'DEN YENİ YILMESAJI

ZAFER DÖNER'DEN YENİ YILMESAJI
CHP Eyüp Sultan Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Döner yeni yıl dolayısı ile mesaj yayınladı

Yeni yılın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyen CHP Meclis Üyesi Zafer Döner ,”  Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha da bir anlamlandığı, umudun çoğaldığı, yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir. 

Geçmişimizden aktarılan hoşgörü iklimimizi daha da pekiştirerek gelecek nesillere aktarmak en büyük gayemiz olmalıdır. Yeni yıl ile birlikte gelecek günlerin, karanlıktan aydınlığa, özgürlükçü, eşitliğe dayalı, kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir.

Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, hep birlikte el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız ve sahip olduğumuz olanaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız gerekir.

Yeni yılın, başta Eyüp Sultanlılar olamak üzere, ülkemize ve tüm insanlığa, sağlık, mutluluk, huzur, başarı, birlik ve beraberlik getirmesini diliyor ve herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum “ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.