GENEL Haber Girişi : 04 Nisan 2024 13:03

KERİM GÜL: KARADENİZLİ SEÇMEN BİZE GÜVENDİ

KERİM GÜL: KARADENİZLİ SEÇMEN BİZE GÜVENDİ
CHP Eyüpsultan Meclis Üyesi Kerim Gül 30 yıllık hasrete son verilerek Eyüpsultan Belediyesinin kazanılmasında Karadenizli seçmenin önemli payı olduğunu ifade etti ve seçmenlere teşekkür etti.

30 Yıl sonra seçimin kazanılmasında emeği geçen tüm herkese teşekkür eden Kerim Gül seçim sürecinde Eyüpsultan’da önemli bir nüfusa sahip Karadenizli seçmenin bu kazanılan zaferde önemli rolü olduğunu belirterek teşekkür etti.

 

 

Kerim Gül Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’i seçim sürecinde tanıdığını kendisinin çözüm odaklı bir başkan olacağını seçim çalışmalarında gördüğünü, Eyüpsultan’da tüm herkesi kucaklayarak ayrım yapmadan hizmete edeceğine emin olduğunu ifade etti.

 

Kerim Gül ayrıca seçim sürecinde sahada çalışan CHP örgütünün emeğinin çok olduğunu CHP’nin tüm Türkiyede kazandığı zaferin ileriki yıllarda ülkeyi yönetme anlamında çok önemli bir dönüm noktası olduğunun altını çizdi.

 

 

Bu gün Türkiye’de birçok il ve ilçeyi kazanmış olan CHP’nin halkın umudu olduğunu vatandaşın tercihinin AKP ve diğer partilerde olmadığını, umudun CHP’de olduğunu belirterek seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni destekleyen tüm v